Tilaus- ja maksuehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT

Maksaminen verkkomaksulla
Checkout verkkomaksu

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Joustoraha ja Everyday verkkomaksu.

Checkout asiakaspalvelu palvelee arkisin 9 - 16 välillä sähköpostitse asiakaspalvelu@checkout.fi sekä puhelimitse numerosta 0800 552 010.
 

Maksaminen etukäteen tilisiirrolla
Ostokset voi maksaa etukäteismaksulla Pexos verkkokaupan tilille. Kun olet vahvistanut tilauksesi, lähetämme laskun, viitenumeron ja tilaustiedot automaattisesti sähköpostiisi, mikäli antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksen tilillä, pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivää maksamisesta.


2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Pexos verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.


3. TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat 24,40 euroa sis alv24%. Mahdolliset jälkitoimituslähetykset toimitetaan kuluitta.
Toimituskulut samat on tilauksen arvo tai koko mikä tahansa.


4. TOIMITUSAIKA

Arvioitu toimitusaika on pienissä tuotteissa (paketti) noin 3-5 arkipv. maksusta isot tuotteet (lavatoimitus) noin 1-3 viikkoa maksusta, toimitusaikaan
vaikuttaa myös tilaajan asuinpaikka eli tekeekö UPS suoria toimituksia vai käyttävätkö he alihankkijaa.  Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Pexos verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
Mahdollinen maksu palautetaan tällöin täysimääräisesti tilaajalle.
 

5. TOIMITUSTAVAT

Tuotteet toimitetaan tilaajan antamaan osoitteeseen jos muuta ei ole ilmoitettu tai yhteisesti sovittu


6. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus jos tuotte poikkeaa verkkokaupassa annetusta informaatiosta tai siinä on selkeä puute.. Vaihto-oikeus ei koske käytettyinä myytäviä eikä alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä. Otathan yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)pexos.fi niin annamme tarkemmat ohjeet palautukselle. Ennakkolähetyksiä emme lunasta.


7. HINNAT JA TAKUU

Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.
Tuotteen takuu sekä takuu-aika pyritään ilmoitetaan tuotetiedoissa. 


8. FORCE MAJEURE

Pexos verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


9. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka