Tilaus- ja maksuehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT

Maksaminen verkkomaksulla

Visma Pay verkkomaksu

Pexos verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay maksutavat

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

MobilePay

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Maksaminen etukäteen tilisiirrolla
Ostokset voi maksaa etukäteismaksulla Pexos verkkokaupan tilille. Kun olet vahvistanut tilauksesi, lähetämme laskun, viitenumeron ja tilaustiedot automaattisesti sähköpostiisi, mikäli antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksen tilillä, pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivää maksamisesta.


2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Pexos verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.


3. TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat 24,40 euroa sis alv24%. Mahdolliset jälkitoimituslähetykset toimitetaan kuluitta.
Toimituskulut samat on tilauksen arvo tai koko mikä tahansa.


4. TOIMITUSAIKA

Arvioitu toimitusaika on pienissä tuotteissa (paketti) noin 3-5 arkipv. maksusta isot tuotteet (lavatoimitus) noin 1-3 viikkoa maksusta, toimitusaikaan
vaikuttaa myös tilaajan asuinpaikka eli tekeekö UPS suoria toimituksia vai käyttävätkö he alihankkijaa.  Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Pexos verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
Mahdollinen maksu palautetaan tällöin täysimääräisesti tilaajalle.
 

5. TOIMITUSTAVAT

Tuotteet toimitetaan tilaajan antamaan osoitteeseen jos muuta ei ole ilmoitettu tai yhteisesti sovittu


6. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus jos tuotte poikkeaa verkkokaupassa annetusta informaatiosta tai siinä on selkeä puute.. Vaihto-oikeus ei koske käytettyinä myytäviä eikä alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä. Otathan yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)pexos.fi niin annamme tarkemmat ohjeet palautukselle. Ennakkolähetyksiä emme lunasta.


7. HINNAT JA TAKUU

Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.
Tuotteen takuu sekä takuu-aika pyritään ilmoitetaan tuotetiedoissa. 


8. FORCE MAJEURE

Pexos verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


9. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka